KAYSERİ / KOCASİNAN - EMEL TARMAN GÖRME ENGELLİLER ORTAOKULU

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında öğrencilerimiz sinema keyfi yaşadılar.

Ock

Değerler Eğitimi kapsamında bu ay 3 Aylarin Baharı. Hoşgeldin Ya Recep. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum kapsamında öğrenciler bilgilendirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

"Sağlıklı Besleniyorum" kapsamında öğrencilerimiz okulumuz hemşiresi tarafından bilgilendirildi.

Ara

Anasınıfı öğretmenlerimiz tarafından C Vitamini Şenliği yapıldı. Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

12 Kahraman Şehidimizin Ruhu Şad Olsun. Hepimizin başı sağolsun.

Ara

Yerli Malı Haftası okulumuzda öğrencilerimiz tarafından coşkulu bir şekilde kutlandı.  Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kontrol Sende Hayat Sende Projesi kapsamında Yesilay Kulübü öğretmenleri ve Bedeb Egitimi öğretmeni önderliğinde öğrencilere parkur hazırlandı. Öğrenciler proje hakkında bilgilendirildi.

Kas

24 Kasım Ögretmenler Günü okulumuzda kutlandı. Başta okul müdürümüz Tuncay Demir 'e ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünü okulda yaptığımız programla andık. Saygıyla anıyoruz Atamızı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Öğrencileri Afad ve 112 tarfaından bilgilendirildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Yüz yıllar yaşa CUMHURİYET. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından Hacı Rukiye Gazioğluna anlamlı ziyerette  bulunuldu. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Gününün önemi okulumuzda eğlenceli bir şekilde anlatıldı ve öğrencilerimize sokakta yaşayan dostlarımız için mamalar dağıtıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencimiz Selime AKYOL Türkiye Yüzme Engelliler Federasyonunun düzenlediği yüzme yarışlarında farklı stillerde 5 altın madalya kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.Süreki öğrencilerimizin arkasında duran müdürümüz Tuncay Demir', antrenörünü ve ailesini de tebrik ederiz.