KAYSERİ / KOCASİNAN - EMEL TARMAN GÖRME ENGELLİLER ORTAOKULU

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emegi gecen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Abdullah Gül Üniversitesinde coşkuyla kutlandı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Şehit öğretmenlerimizin ve bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 84. yılında saygıyla, özlemle, minnetle ve şükranla anıyoruz.

Kas

Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'in davetiyle Kuşçu Marina'da düzenlenen kahvaltı etkinliğine okul olarak bizde katıldık. Başta Sayın Valimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz  iyileştirme çalışmaları neticisinde yapılan programımıza her daim yanımızda olan hayırseverlerimiz Emel TARMAN ve Mehmet TARMAN katılım sağladı. Okulumuzda yapılan programa Sayın Valimiz Gökmen ÇİÇEK, Sayın Kaymakamımız İlhan ABAY, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan TELTİK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bahameddin KARAKÖSE de katılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

TBMM'nin açılışının 102. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri, Okul Müdürümüz Tuncay DEMİR'in açış konuşmaları ile  başladı. Programa Öğretmenlerimiz , öğrencilerimizin yanı sıra  velilerimiz de yoğun bir katılım sağladı. Öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler,şiirler, yarışmalar çoşku içerisinde gerçekleştirildi.